*Update* Coronavirus: gevolgen voor Scouting Bataven Ludger

Op 23 maart heeft het kabinet strengere maatregelen afgekondigd vanwege het coronavirus. Ook Scouting Nederland heeft haar advies aangescherpt.

Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot 01-06 niet door te laten gaan. In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluit Scouting aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee neemt Scouting haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep Bataven Ludger volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten en alle andere activiteiten die komende periode, tot 01 juni, gepland stonden NIET doorgaan.

Dat betekent voor onze groep: geen opkomsten t/m 31 mei. Dus geen RSW op 8 mei, geen Wolvenkampje op 9 mei, geen plantenactie in mei met Moederdag, geen Bevers/ouders opkomst op 16 mei, geen Bevers en Welpenkamp met Hemelvaart op 21 mei. Achter de schermen wordt hard gewerkt door onze vrijwilligers om alternatieven te bedenken voor de reguliere opkomsten. De leden worden door de eigen leiding hiervan op de hoogte gesteld.

Zorg goed voor jezelf en je naasten en blijf gezond!

Het bestuur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.