Kledingactie

Bataven Ludger kleding

Als scoutinggroep Bataven Ludger hebben wij onze eigen kleding voor jong en oud! Het zijn T-shirts en truien (en voor de kaderleden polo's), bedrukt met het Bataven Ludger logo op de voorkant en de naam van onze groep op de achterkant. Twee keer per jaar bestellen we deze kleding bij de leverancier. Deze toffe kleding kan tijdens de meeste groepsdagen gepast en besteld worden bij een kraampje op het terrein, maar als je niet tot de eerstvolgende groepsdag kan wachten dan is de kleding ook via onze website te bestellen!  Via het contact formulier later op deze pagina kan je dit gemakkelijk bestellen.

De eerstvolgende besteldatum is: 1 april 2023**

Neem voor vragen en bestellingen contact op via onderstaand contact formulier! Geef bij een bestelling aan om welk kledingstuk het gaat en of je gebruik wilt maken van de optie tot het drukken van je naam (inclusief locatie, naam en kleur).  Verdere informatie over betaling en wanneer je je kleding kan ophalen op de blokhut krijg je later via de mail.

Wil je weten welke kleding maten we hebben en welke lengtes daar bij passen? Helemaal onderaan de pagina staat een overzichtstabel met deze gegevens.

Contact formulier

Verplichte velden zijn met een sterretje (*) aangegeven

Iets over kleding maten hiero:, tabel ofzo

Reacties zijn gesloten.