Scouts

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Elke zaterdag van 14:00 tot 16:30 uur kom je als scout op onze blokhut bij elkaar om in groepjes (patrouilles) de meest uiteenlopende leuke en spannende activiteiten te ondernemen. Het thema dat bij de scouts centraal staat is de 'ontdekkingsreis'. Zo leer je koken op je eigen kampvuur, pionieren en ontdek je de wereld om je heen!
Er staat een leuk en ervaren leiding team voor je klaar dat je helpt om scoutingtechnieken te leren en jezelf te ontwikkelen maar vooral heel veel plezier te maken. Ze laten je zien hoe het moet - of hoe het juist niet moet -, kortom ze wijzen je de weg. O ja, en ze doen het voor hun plezier. Dus je hebt kans dat ze ook wel eens iets geks doen. Niks van aantrekken hoor, doe gewoon even gezellig mee!

Wat doen we?

Wat we doen

Bij de scouts is iedere opkomst anders. Iedere week gaan de scouts een andere uitdaging aan, van het pionieren van een brug en het maken van vuur tot een tof spel in het stadscentrum en het knutselen van kerstversiering en het bereiden van het kerstdiner. Het programma bij de scouts is zeer veelzijdig en zorgt ervoor dat elke scout zijn eigen talenten kan ontwikkelen. Van pannenkoeken bakken tot boogschieten en van vliegers maken tot een speurtocht, alles kan in het programma! Je hebt het vast al wel door: plezier staat bij de scouts voorop. En dat is nog niet alles, de scouts hebben ook nog 'speciale' opkomsten: een winterkamp, een scouting wedstrijd tegen andere scoutinggroepen of een week lang in een tent kamperen tijdens een super leuk zomerkamp. Dit kamp is vol met actie, plezier en avontuur. En natuurlijk niet zomaar op een camping, maar in de natuur!

Meedoen?

Keertje meedoen?

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden, dan kun je altijd eerst 4x bij de scouts mee komen doen. Je kan dan kijken of je het écht leuk vindt en of je graag lid wilt worden. Wil je graag een keertje meedoen, neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Ik meld me aan!

Reacties zijn gesloten.