Vrienden van Bataven Ludger

Word een 'Vriend van BaLu' en steun Scoutinggroep Bataven Ludger!

De Vrienden van BaLu heeft als doel om de vereniging te ondersteunen met geld, producten of diensten. Met deze bijdragen helpen de Vrienden van BaLu de vereniging zo goed mogelijk het Scoutingspel aan te bieden.

Om ‘Vriend van BaLu’ te worden doneert u per jaar minimaal €50,-. Dit kan zijn in de vorm van een donatie op de verenigingsrekening, maar ook in producten of diensten. Als dank voor uw bijdrage wordt uw naam vermeld op een bord in het verengingsgebouw, ontvang u een uitnodiging voor enkele jaarlijks terugkerende activiteiten (boerenkoolmaaltijd, nieuwsjaarborrel, JOTA-JOTI) en krijg u 4x per jaar onze nieuwsbrief. Meer informatie omtrent de Vrienden van BaLu vindt u in het reglement. De comissie van de Vrienden van BaLu, een afvaardiging van zowel het verenigings- als stichtingsbestuur, is verantwoordelijk voor de uitvoering en naleving van dit regelement.

Heeft u nog vragen? Benader ons dan via het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op! Wilt u een Vriend van BaLu worden? Vul dan het aanmeldformulier in. We zien uw aanmelding graag tegemoet!

De huidige Vrienden van BaLu zijn

Jordi Krops

Laurens Post

Jenny Staudt

Max ter Bruggen

Reacties zijn gesloten.