Wolven

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De wolven, een oudere welpenspeltak, is een leuke en enthousiaste gemengde groep jongens en meisjes van 9 tot 11 jaar die elke zaterdagmiddag opkomst hebben van 14:00 tot 16:00 uur. Tijdens deze opkomsten kun je de meest uiteenlopende dingen doen, vooral actieve en uitdagende scoutingactiviteiten in en rondom de blokhut. Net als de welpen gaan de wolven elke keer terug naar de  jungle, de gekke en gemotiveerde leiding is bijvoorbeeld vernoemd naar de dieren uit het Junglebook. Oftewel de wolven bestaan uit een super leuke groep kinderen waarbij uitdagingen niet uit de weggegaan worden.

Wat doen we?

Wat we doen

De wolvenleiding verzint elke zaterdag weer iets voor de opkomst wat leuk, actief én leerzaam is. Onderwerpen die langs komen in de programma's zijn bijvoorbeeld het leren leggen van knopen, verschillende route technieken, hoe je veilig vuur maakt of met een zakmes omgaat en natuurlijk een heleboel spelletjes. Soms mag je samen met de rest van de wolven proberen een insigne te verdienen. Door aan je leiding te laten zien dat je over een paar opkomsten ergens goed in bent krijg je zo'n insigne, die mag je dan op je blouse dragen. Aan het einde van de zomervakantie gaan de wolven altijd op een 5 daags kamp. Dit kamp staat altijd in het taken van een te gek thema. Het zomerkamp staat altijd garant voor avontuur, spanning, gave activiteiten, in tenten slapen, lekker eten, laat naar bed, kortom te veel om op te noemen!

Meedoen?

Keertje meedoen?

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden, dan kun je altijd eerst 4x bij de wolven mee komen doen. Je kan dan kijken of je het écht leuk vindt en of je graag lid wilt worden. Wil je graag een keertje meedoen, neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Ik meld me aan!

Reacties zijn gesloten.