Welpen

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Alle kinderen met een leeftijd van 7 tot 9 jaar zijn welkom bij de welpen, die elke zaterdag van 9:30 tot 11:30 uur opkomst hebben. Tijdens deze opkomsten duiken de kinderen de wereld van het Junglebook in, samen met Raksha, Chill en Mor als leiding. Tijdens deze opkomsten zijn de welpen vooral in en rond de blokhut te vinden. Soms in het lokaal, maar als het mooi weer is gaan de welpen natuurlijk zoveel mogelijk naar buiten. Het lokaal is volledig in junglethema versierd en hangt verder  vol met mooie schilderijen en kamp herinneringen.

Wat doen we?

Wat we doen

De welpen doen veel aan spel, er is veel ruimte voor leerzame spellen en activiteiten. Zo leren de welpen simpele knopen en ook eenvoudig koken komt wel eens aan bod. Verder zijn er activiteiten als speurtochten, hutten bouwen, knutselen, allerlei ren- en tikspellen en soms wat klimmen en klauteren. Eenmaal per jaar verdiepen de welpen zich in een bepaalde vaardigheid zodat ze na een paar opkomsten een insigne verdiend hebben. Wat ook elk jaar weer terugkomt is het  kamp, net zoals de bevers gaan de welpen namelijk in het hemelvaartsweekend op kamp bij een blokhut in de omgeving van Hengelo en ook dit kamp is volledig in thema met de vetste activiteiten.

.

Meedoen?

Keertje meedoen?

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden, dan kun je altijd eerst 4x bij de welpen mee komen doen. Je kan dan kijken of je het écht leuk vindt en of je graag lid wilt worden. Wil je graag een keertje meedoen, neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Ik meld me aan!

Reacties zijn gesloten.