Bevers

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De Bevers zijn de jongste kinderen van de Bataven Ludger met een leeftijd van 5 tot 7 jaar. Deze kinderen hebben onder leiding van een enthousiast leidingteam elke zaterdagochtend van half 10 tot half 12 een opkomst. Deze opkomst is elke week weer anders en wordt door het leidingteam voorbereid. Vanwege de jonge leeftijd staat spel centraal, de opkomsten zijn dan ook op spelletjes gebaseerd. Door middel van allerlei spelletjes ontwikkelen de Bevers zich en leren ze bijvoorbeeld hoe ze met elkaar moeten samenspelen en nog veel meer.

Wat doen we?

Wat we doen

De opkomsten van de bevers zijn voor een groot gedeelte gebaseerd op spelletjes, maar er zijn ook andere, meer scoutinggerelateerde, activiteiten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan samen met de leiding een klein puzzeltochtje lopen, aan het leren van een echte scouting knoop of aan het maken van een zo hoog mogelijke toren van spekjes en satéprikkers. Verder wordt er natuurlijk wel eens een knutselwerkje gemaakt, maar het allerleukste wat de bevers doen is natuurlijk op kamp gaan. Eens per jaar gaan de bevers namelijk op kamp naar een blokhut in de omgeving. Dit driedaagse kamp is altijd met een gaaf thema, verder zit het altijd bomvol leuke activiteiten en natuurlijk lekker eten, gezellige leiding en nog veel meer!

Meedoen?

Keertje meedoen?

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden, dan kun je altijd eerst 4x bij de bevers mee komen doen. Je kan dan kijken of je het écht leuk vindt en of je graag lid wilt worden. Wil je graag een keertje meedoen, neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Ik meld me aan!

Reacties zijn gesloten.