Explorers

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn de explorers, een speltak binnen onze groep voor iedereen tussen de 15 en 18 jaar oud. Bij de explorers krijg je een toenemende verantwoordelijkheid.
Deze verantwoordelijkheid betekent dat je, onder toeziend oog van de begeleiding, zelf verantwoordelijk bent voor de organisatie van het programma. Met z'n allen bepaal je aan het begin van het seizoen hoe het programma er voor dat jaar uit gaan zien en vervolgens organiseert elke week een andere explorer de opkomst. Deze opkomsten vinden (bijna) altijd op een vrijdagavond plaats, van 19:30 tot 22:00 uur, maar in overleg mag je wel nazitten tot een uur of 23.

Wat doen we?

Wat we doen

Bij de explorers worden de gekste programma-ideeën daadwerkelijk uitgevoerd. Denk hierbij maar eens aan een keertje abseilen, een eigen jacuzzi bouwen, een nachtdropping lopen, een keertje geocachen en ga zo maar door. Dit alles start in het eigen explorerlokaal waar comfortabele banken staan, een whiteboard, een koffiezetapparaat en natuurlijk feestverlichting. Een jaarlijks terugkerende traditie binnen het programma is 'Wie is de mol', waarbij 24 uur lang allerlei opdrachten uitgevoerd moeten worden waarbij elke keer iemand anders 'de mol' is. Verder is er elk jaar het zomerkamp, dit kamp wordt zelf georganiseerd. Van locatie tot vervoer en van activiteiten tot het eten, overal moet aan gedacht worden. Dit zorgt er natuurlijk voor dat het kamp perfect aansluit op de wensen van de explorers. Voor de kosten van het kamp kunnen de explorers het hele jaar door klusjes doen, denk maar eens aan flessen inzamelen bij de UT of aan het helpen bij de Waarbeek in de winter.

Meedoen?

Keertje meedoen?

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden, dan kun je altijd eerst 4x bij de explorers mee komen doen. Je kan dan kijken of je het écht leuk vindt en of je graag lid wilt worden. Wil je graag een keertje meedoen, neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Ik meld me aan!

Reacties zijn gesloten.