Verhuur

Blokhut Bataven Ludger

Onze mooie blokhut is in 2008 gebouwd en is het onderkomen voor al onze speltakken. Wekelijks hebben alle speltakken hier opkomst en gedurende het jaar worden hier vele groepsactiviteiten georganiseerd. De blokhut beschikt over een 5-tal lokalen, twee (verhuur)keukens, 5 wc's en 2 douches.

5 Lokalen

Onze blokhut heeft 5 lokalen waarvan er 3 gehuurd kunnen worden door andere verenigingen. De groottes van deze lokalen variëren van 52 m² tot 100 m². Lees hieronder wat de te verhuren lokalen onder andere te bieden hebben.

2 Keukens

Er bevinden zich 2 keukens in de blokhut waarvan er 1 bestemd is voor verhuur. Je vindt er een grote koel-/vrieskast, grote spoelbakken, een gasfornuis, een oven en gasbranders voor grote groepspannen. Vanzelfsprekend is dit ook de plek voor allerlei potten, pannen, bestek en ander serviesgoed.

5 wc's en 2 douches

Onze blokhut heeft de beschikking over 5 wc's, waarvan er 1 rolstoel toegankelijk is. Verder zijn er 2 douches welke voorzien zijn van een thermostaatkraan.

Gratis Wi-Fi

Onze blokhut en een groot gedeelte van het terrein is uitgerust met Wi-Fi. Dit Wi-Fi netwerk is door middel van een wachtwoord gratis toegankelijk.

RONDLEIDING BLOKHUT

VERHUURLOKALEN

Aan de linker kant van de blokhut bevindt zich het scoutslokaal dat met ruim 7 meter breed, 14 meter lang en bijna 5,5 meter hoog de grootste ruimte is. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor binnenspelletjes als het weer niet mee zit. Buiten de CV is er ook een openhaard aanwezig waar 's avonds omheen gezeten kan worden. Verder is er een handig doorgeefluik naar de grote keuken en een buitendeur die rechtstreeks toegang biedt tot het terrein.

 

In het midden van het gebouw bevindt zich aan de voorkant het beverlokaal. Dit lokaal van ca. 5,5 bij 11 meter is het domein van de jongste leden met een grote muurtekening van Hotsjietonia en een dubbele deur naar buiten waarbij je direct op het terrein staat. Bij feestjes wordt het beverlokaal in een oogwenk een echte feestzaal compleet met discolampen en een discobol, maar het is ook prima slapen in het beverlokaal aangezien voor alle ramen luiken zitten. 

Welpenlokaal

Het welpenlokaal is aan de rechterkant van de blokhut. Dit lokaal is met een breedte van 7 en een lengte van 9 meter iets kleiner dan het scoutslokaal. Verder is ook dit lokaal volledig te verduisteren door de luiken aan de buitenzijde van het gebouw en het lokaal heeft buiten een deur naar de gang direct toegang tot het terrein door middel van een buitendeur. Het lokaal is volledig in Jungle book thema versierd met schilderingen op de kastdeuren, allerlei vlaggen en schilderijen. 

De riante verhuurkeuken is gelokaliseerd op de begane grond en is voldoende voorzien van alle noodzakelijke apparatuur. Er is bijvoorbeeld een koelkast en een koelvriescombinatie aanwezig. Verder staat er een goed gevulde kast met keukengerei, is er een oven met gaspitten aanwezig, staan er twee industriebranders en is er een groot aanrecht met twee spoelbakken aanwezig. Na het koken is het door middel van een doorgeefluik ontzettend gemakkelijk om het eten te serveren in het scoutslokaal dat grenst aan de keuken.

Het terrein waar de blokhut op staat is ruim 2000 m² groot en door middel van een hek afgesloten. Dit terrein beschikt over een grote kampvuurkuil, een leuk klimtoestel waar kinderen zich op kunnen vermaken en een heuveltje waar buizen doorheen liggen waar doorheen gekropen kan worden. Verder staan er twee overdekte picknicktafels op het terrein die voorzien zijn van een lamp en een stroomaansluiting hebben. Indien behoefte is aan een iets bosrijker terrein ligt aan de andere kant van de weg nog een stukje bos waar de gaafste spellen gespeeld kunnen worden!

Neem contact op

Wil je meer informatie over onze blokhut en de verhuuropties, neem dan via het onderstaande formulier contact op voor meer informatie.

Adres

Wil je ons een keer bezoeken, dan zijn wij op vrijdagavond vanaf 19:30 uur en zaterdag vanaf 09:30 uur op de blokhut aanwezig. Je vindt ons op het volgende adres:

Scouting Bataven Ludger
Twekkelerweg 266
7553LS Hengelo

Reacties zijn gesloten.