Nationale Scoutingloterij 2019

Dit jaar doen we mee aan een nieuwe actie! Voor het eerst doen we mee aan de Nationale Scoutingloterij, een jaarlijks door Scouting Nederland georganiseerde loterij. Een lot kost € 2,50 waarvan € 1,50 naar onze groep graat, het helpt onze groep dus aan de nodige extra inkomsten! Probeer dus zoveel mogelijk loten aan je opa en oma, papa en mama, je leiding en je buren te verkopen!

Zo werkt het:
Vanaf 23 maart 2019 begint de verkoop en kun je je loten kopen. De loten zijn per set van 5 stuks op de blokhut te verkrijgen. Zodra je een setje bemachtigd hebt, kun je je loten gaan verkopen. De loten kosten € 2,50 per stuk. Hou op een verkooplijst bij hoeveel loten je hebt verkocht. Is je setje loten op? Dan kun je iedere zaterdag tussen 12:00 en 14:00 uur nieuwe loten kopen. Het is de bedoeling dat alle loten bij ophalen betaald worden. Er kan worden betaald zowel contant of via een betaalverzoek.

Inleveren loten:
De loten die je niet verkoopt dienen voor 12 oktober ingeleverd te worden. Je ontvangt dan de aanschafprijs van de onverkochte loten terug. Let op: na 12 oktober 2019 kunnen wij geen onverkochte loten meer terug nemen en dus geen bedragen retourneren.

De trekking:
Op 4 december vindt de trekking van de Nationale Scoutingloterij plaats. De uitslag zal gepubliceerd worden op www.scoutingloterij.nl. Gewonnen prijzen kunnen tot een jaar na de trekking in ontvangst worden genomen. Op de achterzijde van het lot staat wat er moet gebeuren als er een prijs op gevallen is.

Contact & info:
Heeft u vragen over de loterij?
Neem contact op met: Veronique Rooseboom (06-48807241)
Mailen mag ook: scoutingloterij.batavenludger@gmail.com

 

Succes met de verkoop!

 

Klik hier voor de .PDF versie van de brief.

Reacties zijn gesloten.