WE – Opkomst 13 mei

Vandaag hebben we met de welpen een cadeau gemaakt voor moederdag. Maar eerst hebben we samen met de bevers een spel gedaan, knakworst-tikkertje. Na 3 actieve potjes waarbij de leiding ook actief mee deed zijn we begonnen met het voorbereiden van het moederdag cadeau. De nestleiders haalden bij de leiding de nestkisten op waar alle benodigdheden inzitten. Raksha had al een voorbeeld gemaakt, zo wisten de welpen wat ze konden maken.

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke theepot van karton gemaakt. Ze kregen een theeglas met een paar theezakjes erin. Wanneer ze hiermee klaar waren werd het bij de leiding mooi ingepakt.Ondertussen kregen we nog een glaasje drinken met een traktatie. Nora was namelijk jarig geweest en had voor iedereen een lekkernij. De welpen die eerder klaar waren met het knutselen mochten nog even vrij spelen.

Vandaag ging de tijd erg snel want het was al weer tijd voor de sluiting. Na de sluiting had ook Morris nog een lekkere traktatie voor iedereen. Hij vierde namelijk vandaag zijn verjaardag.

We hopen dat alle moeders heerlijk konden genieten van hun kopje thee!

Reacties zijn gesloten.