SC – Zomerkamp Ommen: Scouts of the Caribbean

De scouts zijn afgelopen zomer op kamp geweest naar Adas Hoeve Ommen.

- Zaterdag heenreis tent opzetten en keukens bouwen. ‘s avonds gezellige avond met de buren van scoutinggroep maggy legeux uit Eemnes Laren.

- Zondag afmaken opbouw, gezellige relaxte middag aan het water waar vlotten werden gebouwd.

- Maandag hike dag, hike aan de hand van mooie bezienswaardigheden rond om Ommen. De scouts waren ’s avonds best wel moe en wij hebben de avond dan ook gebruikt ook lekker rustig aan te doen, we hebben een film gekeken bij de buren.

- Dinsdag dagje Ommen, spel doe zoveel mogelijk klusjes voor de winkeliers om geld te verdienen voor het avondeten. De keuze viel op friet met een lekkere snack die we aan de waterkant hebben opgegeten. Later op de avond hebben wij een smokkelspel gespeeld de scouts en de zoekers waren heel enthousiast.

- Woensdag, De verjaardag van Femke hebben wij vandaag gevierd in het buitenbad van Ommen aangezien het deze dag heel erg lekker weer was, en dat er natuurlijk op kamp ook gezwommen moet worden

- Donderdag, opruimen en inpakken van de grootste spullen. De tenten en de keukens werden al ingepakt. Verder werd er een primitieve onderkomen gebouwd waar de scouts de laatste nacht door brachten. ’s Avonds tijdens de bonte avond kregen wij 3 gasten die later op de avond de ingepakte aanhanger met de tenten, kampkisten, bagage (behalve slaapzak, matje en de benodigde kleding) meenamen. Femke had namens de scouts nog een lief afscheidscadeautje voor Nick en Dorien. Helaas zullen Femke, Nick en Dorien afscheid als scouts leiding zij gaan alle drie een nieuwe uitdaging aan.

- Vrijdag, helaas is dit de laatste dag van het kamp. De terug weg staat op het programma en natuurlijk het uitpakken van de aanhanger op de blokhut. De terugreis verliep redelijk soepel, alleen Koen vond het zo leuk om meerdere keren een lekke band te krijgen. De scouts zijn door Femke, Nick en Dorien hebben afscheid genomen van de scouts aan de hand van een leuke kaart, een groepsfoto van de laatste opkomst en een gave insigne. Graag willen wij langs deze weg alle lieve ouders bedanken die ons tijdens het kamp hebben geholpen, zonder jullie hadden wij dit kamp niet kunnen draaien.

Reacties zijn gesloten.