WE – Kennismakingsopkomst

De eerst opkomst van het nieuwe seizoen staat bij de welpen altijd in het thema elkaar leren kennen, maar ook in het indelen van de nieuwe nesten. Voordat er geopend kon worden verdeelde de leiding alle welpen in nieuwe nesten, ook wordt hierbij altijd een nieuwe nestleider aangewezen, die dit seizoen wat extra verantwoording voor zijn nest krijgt.

Aangezien er veel bevers zijn overgevlogen naar de welpen tijdens 'vretmoalke' was dit geen overbodige luxe. De welpen begonnen deze opkomst met een potje Stand in de Bal. Waarbij het belangrijk is om lekker te rennen maar het wel handig is je welpen te kennen. Ook de leiding deed lekker mee.

Voordat iedereen door de harde wind werd weggewaaid zijn we lekker naar binnen gegaan, na een actief potje Henkie-mep, ooit werd kranten-mep door Raksha Henkie-mep genoemd aangezien de 'krant' de naam Henkie draagt. Na een lekkere zoete beker ranja gemaakt door Chill gingen de welpen door met het spel Wie is het? Alle welpen mochten op de kruk staan terwijl 1 welp op de gang stond te wachten. Raksha wees 1 welp aan en aan de andere welp de taak om door middel van 5 vragen te stellen erachter te komen wie de aangewezen welp was. De welpen hadden het spelletje goed door en er werden goede vragen gesteld.

Na lang genoeg binnen te zijn geweest mochten de welpen zich weer verzamelen bij de vlaggenmast, nee het was nog geen tijd om te sluiten! We speelden in het bos nog een potje Panama voordat we na de sluiting alweer naar huis gingen.

Reacties zijn gesloten.