BA – Karten

Vrijdag 2 juni is de batactief in actie gekomen. Negen man is in de auto gestapt om een reis te maken van Hengelo naar Nijverdal.
Daar aangekomen stond onze activiteit (karten!!) op ons te wachten!  De motoren waren al warm gedraaid en alleen de outfit moest nog aan getrokken worden. Mensen met korte broeken moesten een overal aan, rebels als zij zijn hebben ze dit niet gedaan. Ondanks dit mochten zij toch ook (met haarnetje, jas en helm) het parcours betreden. We hebben geen bananenschillen achterover gegooid en we hebben ons zelf ook geen super rare speciale namen gegeven. Wat we wel gedaan hebben is gescheurd in onze mario carts!

De snelste tijd is 2 maal op rij gereden door Juriaan. Die met een tijd van: 47.50 in ronde 1 en een tijd van: 48.91 in ronde 2 aanzienlijk sneller ging dan de rest. Met de tijd welke hij gereden heeft in de eerste ronde is hij tevens (van iedereen die tot dan toe gescheurd had op de baan) de snelste van de dag benoemd!

Ook de andere rijders hebben het netjes gedaan! Al hebben we wel een tip voor de langzaamste rijders van deze avond: gasje bij de volgende keer!

Reacties zijn gesloten.