BE – Beveropkomst: een groot fiasco!

Toen de bevers afgelopen zaterdag aankwamen bij de blokhut stond hen een verrassing te wachten… Niet hun gebruikelijke leiding, maar 4 vreemde snuiters stonden voor hen klaar. Na het strijken van de vlag en het zingen van het afscheidslied gingen we niet bij het beverbankje zitten. Een korte uitleg later hebben we geen estafette gedaan met een parcours waar de bevers overheen moesten lopen, springen, duiken, vliegen, vallen en ook niet doorgaan. De uitslag was niet spannend.

Vervolgens gingen we niet aan de slag met het hoofdonderdeel van het programma; koekjes bakken. Alle bevers kozen voor de saaiste vormen zonder enige vorm van versiering. Het werd gelukkig ook totaal geen kliederboel. Een kort tikspel en lege bekers zonder ranja later liepen we een rondje om de blokhut. Daarna hebben we geblinddoekt een parcours gevolgd door de bossen waarbij we heel slecht met elkaar hebben gecommuniceerd. Dat was gelukkig helemaal niet spannend, maar uiteindelijk hebben we het allemaal niet gered 😊

Eén van de leiding had geen vraag of we op een kleed pasten. Dat paste niet, toen werd het kleed groter gemaakt, paste nog niet, nog groter – nog niet. Toen het kleed heel groot was pasten we er allemaal met goed proppen op. Heel stom.

Om af te sluiten hebben we nog goed-om verstoppertje gedaan. Daarna hebben we de vlag gehesen en het openingslied gezongen. Die smerige koekjes die we niet hebben gebakken mochten daarna niet mee naar huis. Wat een drama!

Oh, had ik al gezegd dat het een “andersom opkomst” was?

Reacties zijn gesloten.