(pro)scouts winterkamp 18,19,20 januari

Afgelopen weekend hebben de (pro)scouts hun jaarlijkse winterkamp gehouden. Dit jaar waren we lekker dicht bij huis, we hebben de omgeving van Borne en Delden bezocht.
Op de vrijdag avond hebben de (pro)scouts een kleine tocht gelopen van ongeveer 5 km. Ze liepen van station Delden naar de blokhut net buiten Borne. De (pro)scouts waren bijna allemaal binnen 2 uur aangekomen op de blokhut. Later hebben we gezellig een potje weerwolven van wakkerdam gespeeld in Harry Potter stijl.

Zaterdag stond in het teken van de dag hike dit was een hike van 17 km. De route liep door de mooie omgeving van Twickel. Nick had deze hike uitgezet met verschillende route technieken. Het leuke was dat George de nieuwe leiding van de pro scouts zelf de route heeft gelopen met complete bepakking. De leiding heeft de kinderen opgevangen op de parkeerplaats van restaurant het Hoogspel, hier stonden ze klaar met een lekker broodje hamburger en een soepje. De leiding trok best veel bekijks en kregen vele leuke reacties te horen. De avond was een lekkere rustige avond met een mooi groot kampvuur en een potje maffia.
Zondag stond in het teken van opruimen, nog een paar potje weerwolven en dan ging iedereen rond 14:00 weer naar huis.
Het was een super gezellig weekend.Reacties zijn gesloten.