WE – Sinterklaas

Zaterdag 1 december begonnen de welpen niks vermoedend met een openingsspel. Ze waren nog maar net van start toen er een enorm kabaal vanaf de weg klonk. Wat zou dat zijn?

Al snel zagen we dat er een mini-stoomboot aankwam met zwarte piet achter het stuur en sinterklaas achterin. Toen sinterklaas en zijn 3 pieten eenmaal waren uitgestapt en welkom waren geheten gingen ze eerst op bezoek bij de bevers. Intussen hadden de welpen de mogelijkheid om iets voor te bereiden voor Sinterklaas. Na lang wachten was het dan zover! Daar kwam sinterklaas met zijn pieten het welpenlokaal in. De welpen kwamen in groepjes om de beurt naar sinterklaas om hun mop, liedje, tekening en toneelstukje te laten zien. Sinterklaas heeft veel leuke en mooie dingen gezien en heeft zelfs nog een mop aan de welpen verteld. De pieten hebben weer heel wat gekkigheid uitgehaald. Toen was het natuurlijk tijd om de cadeautjes uit te pakken, veel tijd om hier bij stil te staan was er niet, want het was alweer tijd voor de sluiting. Na de sluiting was het ook voor sinterklaas weer tijd om verder te gaan.

Benieuwd hoe de komst van Sinterklaas en zijn pieten eruit zag? Open dan onderstaande link voor het filmpje op onze facebook pagina!

https://www.facebook.com/ScoutingBatavenLudger/videos/2137254776603882/

Reacties zijn gesloten.