WE – Installatie

Zaterdag 13 oktober werden de welpen geïnstalleerd die tijdens het groepsweekend van de bevers naar de welpen zijn overgevlogen. Tijdens de installatie krijg je een groene blouse en de nodige insignes. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn ook uitgenodigd voor deze opkomst.

Deze opkomst zijn we begonnen met een potje Hollandse Leeuwen mét ouders. Nadat we allemaal onze energie kwijt waren was het tijd voor het officiële gedeelte; de installatie. Om de beurt mochten de welpen naar voren komen. Met 1 hand op de vlag en de andere hand in saluut, spraken ze onder begeleiding van Raksha de welpenbelofte op. Daarna kregen ze hun das en insignes. Nadat iedereen keurig de welpenbelofte had opgezegd mocht iedereen die geïnstalleerd was naar voren komen om samen de welpenwet op ze zeggen. (Die hadden ze thuis allemaal goed ingestudeerd).

Om te vieren dat deze nieuwe welpen geïnstalleerd waren kregen we allemaal een beker ranja met een plakje cake, MET slagroom natuurlijk.

Als afsluiting gingen we naar het bos om daar met een aantal fanatieke ouders, broertjes en zusjes een potje Levend Stratego te spelen. Het eerste potje was snel gewonnen door team King Louis. Het tweede potje was een stuk moeilijker, alle kaarten waren al op en bleek dit een gelijke stand.

Nogmaals willen we alle nieuwe welpen feliciteren en officieel welkom heten bij de welpenspeltak.

 

*Welpenbelofte*                                                                     
Ik beloof mijn best te doen                                                     

Een goede welp te zijn                                                         

Iedereen te helpen die ik kan                                                 

En me te houden aan de welpenwet

Jullie kunnen op mij rekenen.

Reacties zijn gesloten.