SC – Winterkamp

Het winterkamp stond dit jaar in het thema van gezelligheid. Vooral veel leuke dingen doen! Een fietstocht van ongeveer 30 kilometer heeft de scouts naar Enschede geleid. Daar hebben ze 4 potjes laserquest gespeeld en gezwommen! Eenmaal terug op de blokhut hebben ze gezamenlijk het vuur gemaakt en de hikebom voorbereid. Leuk om te maken, lekker om te eten! 's Avonds hebben de scouts een hele foute film gekeken....

 

We gingen op winterkamp op 15 tot 16 februari. We hebben een hike gefietst naar starworld. Daar hebben we 4 potjes lasergamen gedaan en toen gingen we zwemmen bij aquadrome. Die avond hebben we een hikebom gemaakt op het vuur. Erg lekker! En een film gekeken. Sommige scouts hebben buiten geslapen. S’ochtends hebben we ontbeten en een paar spelletjes gedaan en toen was het kamp voorbij.
- Groetjes Elin

Wat op scouting gebeurt, blijft op scouting, zeggen ze weleens! Een aantal toppers heeft zelfs met de storm buiten geslapen! Niks moet, alles mag, vinden wij als leiding belangrijk! Nadat iedereen tot 9uur uitgeslapen heeft, hebben we lekker ontbeten met elkaar. Vervolgens werd de groep verdeeld in twee groepen: de ene helft moest een vierkant pionieren in het donker en de andere helft heeft dweilhockey gespeeld. Het was een top kampje met een bult gezelligheid! Groetjes de leiding.

Reacties zijn gesloten.