WE – Afscheid Kaa

Vandaag namen de welpen afscheid van Kaa. Kaa is 9 jaar leiding geweest bij de welpen en gaat zich nu meer richten op haar toekomst samen met haar vriend. Maar natuurlijk konden we Kaa niet zomaar laten gaan! Vorige week hadden we al een mooie kaart met persoonlijke tekstjes gemaakt.
Nadat we een potje Chinese muur hadden gedaan zijn we naar binnen gegaan. Hier vertelde Raksha wat we gingen doen. Aan de welpen de taak om een parcours uit te zetten voor Kaa die ze geblinddoekt moest afleggen, daarna zou ze een aantal vragen krijgen die ze correct moest beantwoorden. Lukte dit niet zou ze wat lekkere, plakkerige zoetigheid over zich heen krijgen.
Kaa was er om 10 uur en kon meteen beginnen met het parcours dat de welpen voor haar hadden uitgezet. Nadat ze dit zonder al teveel kleerscheuren had overleefd kon ze plaats nemen op de stoel. Helaas wist ze slechts 2 van de 15 vragen goed te beantwoorden.
Terwijl Kaa alle plakkerige zoetigheid van zich af spoelde maakten de welpen zich klaar om een lekker broodje te bakken op het kampvuur! Deze hebben we vervolgens lekker gevuld met suiker opgesmikkeld.
Tijdens de sluiting overhandigden we Kaa onze cadeautjes zodat ze nog eens aan ons terug zou denken. Wij werden bedankt met een lekkere traktatie. Dankjewel Kaa, voor de afgelopen 9 jaar!

 

Reacties zijn gesloten.