WE – Laatste opkomst

Afsluiting Seizoen Welpen

Als afsluiting van het seizoen zijn de welpen naar de Waarbeek geweest!

Voor de meeste leiding was het alweer een tijdje geleden, maar met de kinderen van onze groep hebben we ons kostelijk vermaakt.

Om 10.00 uur hebben we verzameld bij de ingang van de Waarbeek, al snel konden we naar binnen en hebben we nog even wat regels door genomen met de kinderen. Nadat de regels verteld waren mochten de welpen zich helemaal uitleven in het park. En omdat de kinderen van onze groep toch wel oud en “wijs” genoeg zijn, mochten ze zelf groepjes van 3 maken waarin ze daar het park gingen lopen. Wij als leiding hebben eerst nog even een kop koffie genomen, maar zijn daarna ook door het park gaan lopen. Of nou ja, lopen... De botsauto’s waren erg leuk, en de groepjes  kwamen al gauw naar ons toe om mee te doen in de botsauto’s.

Rond 12.00 uur zijn we met alle kinderen een patatje gaan eten. Toen alle kinderen waren uitgegeten, mochten ze verder in het park gaan spelen. Ook de leiding liep nog een rondje, en deed mee in sommige attracties.

Tegen 14.00 uur was de dag helaas toch echt voorbij... Als afsluiting kreeg iedereen nog een zakje snoep. Volgend seizoen zien we alle kinderen graag weer terug!

 

Reacties zijn gesloten.