Grote Clubactie

Grote Clubactie 2023

Tussenstand: 855/900 loten verkocht!

Zaterdag 23 september is de landelijke lotenverkoop van de 51e editie van de Grote Clubactie gestart. Wij, Scoutinggroep Bataven Ludger, doen dit jaar mee!

Met het geld wat we ophalen zorgen we voor goed materiaal zoals tenten, touwen en bijlen en verzorgen we iedere week weer fantastische opkomsten voor onze kinderen. Van alle loten die verkocht worden gaat 80% direct naar onze clubkas. Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat.

Naast de enkele loten hebben wij dit jaar ook speciaal voor bijvoorbeeld bedrijven het superlot. Dit lot heeft de waarde van 50 loten (€ 150,-) en hiervoor krijgt het bedrijf een enorm lot overhandigd. Deze overhandiging komt dan ook als promotie op onze social media kanalen te staan!

Door een lot te kopen maak je kans op te gekke prijzen en steun je onze scoutinggroep! De trekking van de Grote Clubactie 2023 vindt plaats op woensdag 28 november . Vanaf donderdag 29 november vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Om ook binnen onze vereniging een competitie te starten, hebben wij ook wat prijzen. Zo krijgt de speltak die de meeste loten verkoopt een taart. Daarnaast krijgt ook de beste verkoper binnen de speltak een prijs, maar dat blijft voor nu nog even een verrassing.

Wij willen jullie in ieder geval veel succes wensen met de verkoop en hopelijk gaat het record van vorig jaar van 880 loten sneuvelen!

Reacties zijn gesloten.