Batactief

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

De batactief bestaat samen met de stam uit de 18+ groep van de Bataven Ludger. Het grote verschil tussen deze twee is dat de batactief actief met een programma bezig is. Voortbordurend op de toenemende verantwoordelijkheid bij de explorers neemt deze verantwoordelijkheid verder toe bij de batactief. De organisatie van een opkomst wordt elke week uitgevoerd door één van de leden waardoor we elke vrijdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur een gave opkomst op het programma hebben staan. Als je vervolgens om 22:00 uur nog geen zin hebt om naar huis toe te gaan dan kan je altijd nog blijven om samen met de stam een drankje aan de bar te drinken.

Wat doen we?

Wat we doen

Zoals gezegd hebben we elke vrijdagavond een opkomst. De invulling van deze opkomsten staat volledig vrij aan het organiserende lid, wat resulteert in een zeer divers programma. De ene week heb je een pubquiz en de week erna heb je een super actieve opkomst als de Scouting Highland Games. Nog weer een week later kan je  vervolgens een creatieve opkomst hebben, waarbij je met bamboestokjes en elastiekjes een wedstrijd mini-pionieren houdt wie de langste brug kan maken. Bij de batactief hebben we dus een variërend programma waar iedereen zijn bijdrage aan kan leveren, maar het belangrijkste is toch wel dat we het met z'n allen gezellig hebben op de vrijdagavond en dat iedereen met plezier naar de opkomst komt. Over gezelligheid gesproken, in de zomer gaat de batactief samen met de stam op kamp. Nouja, kamp, het is eigenlijk gewoon een heerlijke vakantie.

Meedoen?

Keertje meedoen?

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden, dan kun je altijd eerst 4x bij de batactief mee komen doen. Je kan dan kijken of je het écht leuk vindt en of je graag lid wilt worden. Wil je graag een keertje meedoen, neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Ik meld me aan!

Reacties zijn gesloten.