Stam

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn de STAM! De stam is de oudste speltak binnen de Scouting en de grootste speltak binnen onze vereniging. Eigenlijk is de stam de oudere, luie broer van de batactief aangezien de stam 23+ is. Het verschil is echter dat de batactief wel een wekelijks programma heeft, maar de stam slecht sporadisch een keer een activiteit onderneemt. Ondanks dat wij geen actief programma hebben komen een groot aantal leden wel elke week naar de blokhut om lekker te ouwehoeren onder het genot van een biertje (of twee).

Wat doen we?

Wat we doen

De activiteiten welke we bij de stam ondernemen beslissen we helemaal zelf. Zo organiseren we elk jaar een stamweekendje. Met slechts een kleine bijdrage per persoon zijn we van vrijdag t/m zondag onder de pannen. Tijdens zulke weekenden doen we uiteraard alleen maar activiteiten die we zelf uitzoeken, het moet natuurlijk wel leuk blijven! Andere activiteiten die de stam onderneemt kunnen bijvoorbeeld zijn; een gezellig avondje karten of een whiskeyproeverij voor de liefhebbers onder ons. Ook gaat de stam elk jaar samen met de batactief op kamp. Doorgaans is dit een bestemming in het buitenland, we zijn onder andere al in Polen, Denemarken en Engeland geweest. Voor de rest draait het voornamelijk om gezelligheid bij de stam.

Meedoen?

Keertje meedoen?

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden, dan kun je altijd eerst 4x langs komen bij de stam. Je kan dan kijken of je het écht leuk vindt en of je graag lid wilt worden. Wil je graag een keertje langskomen, neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Ik meld me aan!

Reacties zijn gesloten.