Kniepertjesactie

Bestel hier de overheerlijke BaLu kniepertjes

Zoals ieder jaar kunt u weer overheerlijke Bataven Ludger kniepertjes bestellen. Voor maar € 3,- heeft u al een zakje met 14 kniepertjes, daarbij kan je ook slagroom bestellen voor € 2,- per bus. Onze hulptroepen zijn er weer klaar voor om de BaLu kniepertjes te bakken. Heeft u nog niet besteld? Doe dat dan snel!

Dit jaar hebben wij naast de gewone kniepertjes ook GLUTENVRIJE kniepertjes, de glutenvrije kniepertjes worden gemaakt op 18 december en kunnen ook alleen dan afgehaald worden.

Via onderstaand formulier kunt u tot en met woensdag 14 december kniepertjes bestellen. Eén zak bevat 14 kniepertjes, daarbij kunt u ook slagroom bestellen. Wij bezorgen gratis in Hengelo, Oele, Beckum, Boekelo en Enschede-West. U kunt voor één of meerdere tijdstippen kiezen waarin wij komen bezorgen. Wilt u uw kniepertjes liever afhalen, dan is dat uiteraard ook mogelijk bij onze blokhut.

Betaling

Betalen kan bij bezorging of afhalen contant, u kunt ook van te voren betalen via een betaalverzoek. Deze krijgt u via de e-mail bij de bevestiging van de bestelling. Bij bezorging vragen wij u zoveel mogelijk gepast te betalen.

(Gegevens die zijn ingevuld, worden na de actie verwijderd.)

Alvast bedankt voor uw bestelling!

Verplichte velden zijn met een sterretje (*) aangegeven

Reacties zijn gesloten.