WE – Opkomst

Vandaag de voor laatste opkomst van 2017. Deze zaterdag zijn we begonnen met een spelletje chinese muur. Een lekker renspelletje om de koude zaterdagochtend mee te beginnen.

Na 2 actieve rondjes voelden we onze teentjes al niet meer, daarom gingen we lekker naar binnen.

Binnen stond er op de nesttafels al van alles klaar. Terwijl de welpen moeite hadden om hun vingers van de verf, kwasten en saaie kerstballen, vertelde Raksha wat we gingen doen… Natuurlijk! Kerstballen schilderen, helemaal naar je eigen smaak. Terwijl iedereen enthousiast aan het schilderen van de kerstbal begon, nam Erik steeds iemand mee het lokaal uit om een portret schets te maken. In het donkere lokaal met een bouwlamp werd er een omtrek gemaakt van de hoofden van de welpen. Deze mochten de welpen zelf schilderen. Onder tussen kregen we wat ranja en wat lekkers omdat een van de welpen vandaag voor het laatst was.

Na alle creativiteit was het tijd voor een beetje gekkigheid. Namelijk levend twister. King Lowie riep steeds een kleur in combinatie met een lichaamsdeel. Bijvoorbeeld; Linker hand op groen. Voor iedereen de uitdaging om zo snel mogelijk zijn linker hand op iets groens te leggen. Maar hij maakte het steeds moeilijk, door je linker oor oranje te leggen. Door alle gekkigheid vloog de tijd vandaag voorbij en was het alweer tijd om te sluiten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.