Plantenactie

Plantenactie 2024

Het is lente en de zomer komt eraan! En de lente begint pas echt met het planten van plantjes of het ophangen van kleurrijke hangplanten van scoutinggroep Bataven Ludger! Vul de lijst in en bestel de leukste geraniums, vlijtig liesjes, potgrond of iets anders uit ons uitgebreide assortiment. Alle informatie is hieronder te downloaden via de vier knoppen. Voor de betaling krijgt u een betaalverzoek gestuurd via de mail of uw 06. Bij het inleveren van uw papieren lijsten kan u eventueel ook in cash betalen. Bestellen kan tot 21 april, dus wees er snel bij! 🙂

De planten kunnen in het eerste weekend van mei worden opgehaald bij onze blokhut aan de Twekkelerweg. Vrijdag 3 mei van 18.30-20.30 uur en zaterdag 4 mei van 9.15-13.30 uur. We zorgen er dan voor dat je bestelling klaar staat. Met de opbrengst zijn wij als groep in staat om leuke activiteiten te organiseren voor onze speltakken, de blokhut en het terrein te onderhouden of nieuwe touwen, tenten of ander groepsmateriaal aan te schaffen. Dus geef ook dit jaar je tuin, balkon of terras weer kleur met planten van Bataven Ludger!

Bij vragen, neem gerust contact met ons op via onderstaand contact formulier. De ingevulde bestellijsten kunnen ook middels onderstaand formulier worden ingevuld, upload het ingevulde Excel bestand en wij nemen binnen 3 dagen contact met u op.

Contact formulier


Reacties zijn gesloten.