SC – Ninja scouts naar de RSW!

Afgelopen weekend hebben zeven scouts meegedaan aan de RSW (Regionale Scouting Wedstrijden) in Beckum. Het thema van dit weekend was superhelden. De scouts hebben gedurende het weekend een aantal uitdagingen uitgevoerd met als doel zoveel mogelijk punten te verkrijgen van de jury en zoveel mogelijk lol te hebben.
De RSW ging op vrijdagavond van start. Na de opening was het tijd voor de opbouw van het kampement en de eerste gezellige kampvuuravond.
Zaterdag stond in het teken van de hike. Aan de hand van verschillende routetechnieken, bezochten de scouts diverse posten. Op deze posten waren een aantal uitdagingen die de scouts moesten uitvoeren om zo zoveel mogelijke punten te verzamelen. Tegen 16:30 waren alle scouts weer terug op het terrein om te koken voor henzelf en de jury. De avond bestond uit een avondspel en een kampvuur.
Zondagochtend hebben de scouts een handelsspel gespeeld waarna ze zijn begonnen met het afbreken van hun kampement. Dit werd wederom beoordeeld door de jury. Tegen 13:00 was het tijd voor de prijsuitreiking.
Onze toppers zijn 17e van de 23 geworden. Wij zijn super trots op de scouts, het was een enorm geslaagd weekend!

 

Reacties zijn gesloten.